DutchEnglishFrenchSpanish
MUSA JOBE
Uw Taxi & Tour Gids
Banjul Albert Markt
BANJUL ALBERT MARKT (De Gambiaanse Albert Cuijp Markt)

Net als Serekunda Market is dit ook een geweldige plek om vooral mensen te kijken. De wirwar van kleine doorgangen op de gedeeltelijk overdekte markt geeft bijna het idee van een Oosterse Bazaar en je richtingsgevoel raakt echt van slag in dit doolhof. Al je zintuigen worden hier getrakteerd op het echte Afrika: de prikkelende geur van specerijen en wierook, de prachtige kleuren van de kleding, de zinderende warmte afgewisseld door de verkoelende bries die door het gangenstelsel blaast en de bijna tastbare enthousiaste energie van de verkopers om hun klanten te verleiden tot het doen van aankopen. Bezoek zeker ook de vis en vlees secties, je moet wel over een sterke maag beschikken want het is zeker niet zoals onze Nederlandse Keurslager!
Hier vind je ook veel goedkope elektronica van onbekende Aziatische merken, echte nep Gucci zonnebrillen, tassen en parfums en voordelige haarvlecht producten.
Ook worden hier houtwerk en batik stoffen verkocht voor leuke prijzen. Onderhandelen over de prijs hoort erbij, de gids van Musa Tours kan je zeker hierbij helpen zodat je voor een zacht prijsje de leukste souvenirs mee naar huis kan nemen.

Shop till you drop, African Style!

Taxi Musa Jobe voor een perfecte Vakantie

Taxi Musa Jobe is ideaal voor de vakantievierders onder ons mail of whatsapp uw vluchtinformatie en wij staan klaar op Banjul om u op te halen.

Gambia the smiling Coast of Afrika

De beste vakantie ooit geboekt

Aardige mensen en heerlijk weer

Musa Jobe uw taxi chauffeur

Telefoon

(220) 3743273