DutchEnglishFrenchSpanish
MUSA JOBE
Uw Taxi & Tour Gids
Krokodillenpoel
Bakau Kachikally Krokodillenpoel
Je bevindt je in Bakau, een dorpje iets ten westen van de hoofdstad Banjul. Lopend door de rommelige steegjes in het oude gedeelte van Bakau klampen kinderen je aan. Je bent op weg naar de beruchte krokodillenpoel. Onbereikbaar met de auto door de beroerde staat van de weggetjes die vol met stenen en zand liggen, loop je gestaag verder naar de krokodillenpoel
Onverstoord loop je langs de poel, maar iets in je ooghoek doet je plotseling schrikken. Je kijkt om en staat ineens oog-in-oog met een metersgrote nijlkrokodil. Goed gecamoufleerd ligt het prehistorische beest op de zanderige groenbruine grond te zonnen. Een gevoel van paniek bekruipt je en je staat in de startblokken om zo snel mogelijk van dit beest weg te rennen. Een grote grijns verschijnt op het gezicht van de gids en zonder aarzeling strijkt hij zijn hand over de met grove schubben bedekte rug. Dapper, maar met enige twijfel, steek jij ook je hand uit.

Taxi Musa Jobe voor een perfecte Vakantie

Taxi Musa Jobe is ideaal voor de vakantievierders onder ons mail of whatsapp uw vluchtinformatie en wij staan klaar op Banjul om u op te halen.

Gambia the smiling Coast of Afrika

De beste vakantie ooit geboekt

Aardige mensen en heerlijk weer

Musa Jobe uw taxi chauffeur

Telefoon

(220) 3743273